Over ons

Alex Godijn, oprichter en eigenaar van NDG Media, had altijd al een passie voor het bouwen van websites en apps. In 2022 heeft hij besloten om zijn eigen bedrijf op te starten.

Wat wij doen

Wij maken websites, regelen de hosting en zorgen voor SEO-optimalisatie. Een sterke online aanwezigheid is belangrijk, daarom werken we samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij hun specifieke behoeften.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Je hebt één vast aanspreekpunt voor soepele communicatie. Geen gedoe met lange lijnen of ingewikkelde processen. Daarnaast werken wij samen met Mettes Media om ook offline oplossingen aan te bieden, zodat jouw merk zowel online als offline opvalt.

Waarden

Wuh staan altijd klaar om te helpen en willen constant onze klanten beter van dienst zijn. Wij zijn professioneel, betrouwbaar en blijven onszelf continu ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe NDG Media jou kan helpen bij het behalen van online succes. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Mettes Media

Door de samenwerking met Mettes Media kunnen we een effectieve mix van offline en online media creëren. Hierdoor kunnen we een totaaloplossing bieden voor jouw onderneming.

 

Dankzij kennis en ervaring kunnen we de uitstraling van jouw bedrijf verbeteren. Wij werken dan ook graag samen met Mettes Media en kijken ernaar uit om samen nog meer successen te behalen.

Logo Mettes Media

Onze klanten

Hoe kunnen we je helpen?