Projecten NDG Media

Projecten

waar we trots op zijn.

Wordpress website Inge Events

Inge Events

Bij Inge Events draait alles om het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen. Wij werden gevraagd om dit te vertalen in de vorm van een website. Het resultaat is een unieke website die een weerspiegeling is van de unieke en onvergetelijke ervaringen van haar klanten.

Wordpress website door NDG Media

Hercules Installatie

Hercules Installatie, gevestigd in Stompetoren, en actief in klimaattechnische werkzaamheden. Al ruim 10 jaar leveren zij vakkundige service aan klanten. De nieuwe, gebruiksvriendelijke website laat het professionele werk van Hercules Installatie zien en sluit aan op hun huisstijl.

Van Zaane Hoeve

Van Zaane Hoeve biedt een ruime selectie aan voeding en benodigdheden voor honden en katten. De webshop, opgebouwd met WooCommerce, is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en beheren, zodat klanten snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken.

Bowling Europe WordPress website door NDG Media

Bowling Europe

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bowlingbranche is Bowling Europe een gerenommeerd bedrijf dat talloze bowlingbanen heeft aangelegd of gemoderniseerd. Toen we werden gevraagd om een meertalige website te ontwikkelen, hebben we een dynamische site gemaakt die hun projecten en diensten op professionele wijze presenteert.

Funbowl

Funbowl Family Bowling is een nieuw must-have concept voor een complete entertainment ervaring voor alle leeftijden. Wij werden gevraagd om een 4-talige website te ontwikkelen. De website, ontwikkeld met de unieke huisstijl in het achterhoofd, is gemakkelijk te gebruiken en biedt alle informatie die potentiële klanten nodig hebben.

Wordpress one page door NDG Media

WOODD Timmerwerken

WOODD Timmerwerken is een professioneel timmerbedrijf dat actief is in de regio Zaandam. Toen we werden gevraagd om een one page website te ontwikkelen, hebben we een eenvoudige, effectieve site gemaakt die de diensten en werkzaamheden presenteert.

Hoe kunnen we je helpen?

+31 6 14977418

Tuinderspad 77
1813CX Alkmaar

 

Dit adres is geen bezoek adres